Om oss2019-01-30T16:40:24+00:00

Om oss & Kontakt

Vi skapar möjligheter och hanterar risker

RiskMaturity har sitt säte i Göteborg men verkar i hela Norden. Vi kan förse er med såväl lokala som globala leveranser baserat på omfattande erfarenheter inom bolagsstyrning, riskhantering och företags efterlevnad (så kallat GRC). Vid behov finns ett brett nätverk av affärspartners och företag med kompletterande kompetenser och resurser.

Henrik Frössling har stor erfarenhet inom bolagsstyrning, riskhantering och efterlevnadsfrågor. Han har haft flera positioner inom olika organisationer, såsom risk manager, projektledare, chef för internkontroll, managementkonsult och ekonomichef.

Henrik har även omfattande erfarenhet inom lokala som globala företag med såväl operationella som strategiska leveranser samt utbildningar inom olika kulturer. Som senior rådgivare has Henrik även blivit inbjuden som talare på ett flertal internationella seminarium.

Henrik Frössling
Henrik FrösslingSenior adviser
+46 (0)705-78 33 08
[email protected]

Intressanta videoklipp för dig

Återigen inbjuden till mässan Elmia Subcontractor

2017 blev vi återigen inbjudna att delta på Elmia Subcontractor för att prata om hur man hanterar risker och hur man drar nytta av dem när man arbetar med underleverantörer.

Risker och möjligheter på underleverantörsmässa

Under 2016 blev vi inbjudna till den årliga underleverantörsmässan Elmia Subcontractor för att prata om risker och möjligheter. Om du vill ha en inblick i hur vi tänker kring dagens utmaningar och möjligheter, ta då en titt på videon!

Kontakta oss

+46(0)302-36201

Postadress

Box 94
SE-443 22 Lerum
Sweden

Kontorsadress

Alelundsvägen 20
SE-448 35 Floda
Sweden

Satellitkontor

Ånäsvägen 11
SE-416 67 Göteborg
Sweden