Om oss2021-09-20T16:54:14+00:00

Om oss & Kontakt

Vi skapar möjligheter och hanterar risker

RiskMaturity har sitt säte i Västsverige och verkar i hela Norden. Vi kan förse er med såväl lokala som globala leveranser baserat på omfattande erfarenheter inom hållbart företagandem bolagsstyrning, riskhantering och regelefterlevnad (så kallat GRC). Vid behov finns ett brett nätverk av affärspartners och företag med kompletterande kompetenser och resurser. Vi stimulerar organisationers signalssystem.

Henrik Frössling har stor erfarenhet inom bolagsstyrning, riskhantering och efterlevnadsfrågor. Han har haft flera positioner inom olika organisationer, såsom risk manager, projektledare, chef för internkontroll, managementkonsult och ekonomichef.

Henrik har även omfattande erfarenhet inom lokala som globala företag med såväl operationella som strategiska leveranser samt utbildningar inom olika kulturer. Henrik  har som senior rådgivare blivit inbjuden som talare på ett flertal internationella seminarium.

 

Henrik Frössling
Henrik FrösslingSenior advisor
+46(0)705-783308
[email protected]

Intressanta videoklipp för dig

Risker och möjligheter på underleverantörsmässa

Vi blev inbjudna till den årliga underleverantörsmässan Elmia Subcontractor för att prata om risker och möjligheter, med fokus på att gå globalt. Om du vill ha en inblick i hur vi tänker kring dagens utmaningar och möjligheter, ta då en titt på videon.

Återigen inbjuden till mässan Elmia Subcontractor

Vi blev återigen inbjudna att delta på Elmia Subcontractor för att prata om hur man hanterar risker och skapar möjligheter, speciellt som startup-bolag.

Kontakta oss

+46(0)302-36201
+46(0)705-783308Postadress

RiskMaturity Nordic AB
Box 94, SE-443 22 Lerum
Sverige

Satellitkontor

Karl Gustavsgatan 24
411 25 Göteborg
Sverige